BAKEL - In maart 2016 besloten Jozef Slegers, Rick Swinkels, Maarten Manders en Sven Somers een halve hectare hop aan te planten voor de verkoop.

Ruim anderhalf jaar verder staan ze onder de naam “Brouwerij Holevoort” op het punt om hun eerste zelf gebrouwen bier op de markt te brengen: de “Holevoort Tripel”.

Water uit eigen bron
Deze Tripel is ambachtelijk gebrouwen met water uit eigen bron, hop en gerst van eigen bodem. Met recht een echt Bakels biertje dus.

Andere unieke lokale bieren
Vanaf 1 januari 2018 is de “Holevoort Tripel” op de markt en kan iedereen ervan genieten. Achter de schermen zijn de Bakelse bierbrouwers samen met meesterbrouwer Jan Willems uit Deurne alweer druk bezig met de volgende stap: Het ontwikkelen van andere unieke lokale speciaalbieren die zij in 2018 op de markt willen brengen.

Holevoort

Brouwerij Holevoort
Hollevoort 1
5761 PC Bakel
06-15604755